Maggi: Makanan Untuk Rakyat Malaysia

Mar 12, 2021 Uncategorized

Gambaran keseluruhan Maggi

Bermula di Switzerland, Maggi dihantar ke Malaysia oleh Nestle pada tahun 1957 untuk menyajikan makanan rakyat Malaysia yang mereka nikmati, termasuk rempah dan mi segera. Salah satu pencapaian Maggi adalah Emas yang berjaya dalam Anugerah Jenama Putra 2019. Rakyat Malaysia meminati produk Maggi kerana ia halal dan boleh digunakan untuk membuat telur masak kicap dengan mudah.

Barangan Dari Maggi

Maggi terkenal dengan mi segera dalam beberapa rasa seperti kari dan dada ayam. Tetapi kami juga mempunyai barang-barang lain, termasuk sos, seperti sambal dan sos tiram, yang kebetulan dapat digunakan sebagai bumbu atau mungkin untuk ditambahkan untuk memasak anda. Menyiapkan makanan jauh lebih mudah dengan rempah seperti dada ayam dan kari daging lembu. Untuk membuat makan malam yang cepat, anda boleh menguji campuran dan pasta cepat kami.

Resipi berkualiti untuk digunakan Dengan MAGGI

Kami menyediakan katalog resipi berkualiti yang mudah dibuat dengan barangan Maggi. Sekiranya anda mencari resipi unggas, anda boleh mencuba sambal ayam kami dalam perapan kedelai, atau rendang unggas yang dibuat enak dengan CukupRasa. Bagi penggemar daging, kami juga mempunyai hidangan untuk mi goreng daging yang enak dan daging lembu dendeng yang dihasilkan jauh lebih baik dengan stok kiub.

Maggi MY

Makanan Pembaikan Pantas

Dengan CukupRasa kami, anda mungkin boleh membuat resipi nasi yang enak dan cepat untuk melegakan, seperti menu goreng Cina kami. Terdapat resipi lazat untuk makanan laut, termasuk hidangan udang kami yang diselitkan dalam rasa panas dan masam dari MAGGI Tomyum Mixture. Sekiranya anda ingin membuat makanan yang sihat untuk rumah tangga anda, kami mempunyai resipi tumbuhan yang enak seperti kangkung belacan goreng atau kailan makanan laut masin.

Gaya Seluruh Dunia Dengan Maggi

Bersedia untuk pelbagai masakan di rumah dengan Maggi! Bereksperimenlah dengan resipi berkualiti barat seperti makaroni dan keju atau mungkin jenis timur seperti daging lada berwarna hitam tumis dengan barang premi Maggi. Memiliki gaya Jepun dengan resipi teriyaki ayam segera kami, dan nikmati makanan Arab dengan Nasi Arab dada ayam yang dibuat dalam sos tomato dan kiub inventori kami.

Resepi Sedap Inovatif Dengan Maggi

Maggi sangat disukai di seluruh dunia sehingga lelaki dan wanita dalam elemen tertentu di seluruh dunia menggunakan produk kami secara kreatif untuk pencuci mulut. Kheer, makanan lazat India puding beras dengan produk susu, terus dibuat dengan mi dari mi cepat Maggi 2 minit. Barang-barang kami telah menjadi sebahagian daripada resipi berkualiti untuk makanan ringan, seperti keripik kentang, mengikut persediaan makanan.

Garis Panduan Maggi

Kami menawarkan panduan untuk memasak dengan cekap untuk memanfaatkan sepenuhnya masa anda dengan orang tersayang di rumah anda sendiri. Maggi mempunyai manual untuk mencari pasangan yang sangat baik untuk mi, menggoreng spesies ikan dengan mahir, atau membuat makanan dengan cara untuk menjimatkan banyak wang, masa, dan kesejahteraan anda. Cari tahu cara mengosongkan kawasan dapur anda dari kami untuk memastikan bahawa anda mengoptimumkan kawasan penyediaan makanan di rumah anda.

Maggi Sebagai Pilihan Anda

Untuk mendapatkan penyediaan makanan yang cepat dan cekap, pilih Maggi sekarang. Barangan kami dapat melengkapkan banyak resipi dalam menampung cara-cara untuk memastikan anda menyediakan makanan dengan bahan-bahan yang mudah dibeli dengan pantri anda. Kami juga mempunyai pelbagai resipi telur masak kicap lazat yang dibuat untuk membantu idea anda mengenai perkara-perkara yang dapat dibuat untuk hari itu, yang boleh bermanfaat setiap kali anda berada di dalam menu.

By admin